Zwarte huisnummers

We kunnen er niet meer omheen; zwart is dé trendkleur van dit moment. De zwarte huisaccessoires vliegen over de toonbank, zwarte kranen zijn het helemaal en heeft u de zwarte deurklink niet ook al gespot?
Het zal u dan ook niks verbazen dat onze antraciet zwarte huisnummers echte bestsellers zijn. Simpel en stijlvol met een robuuste uitstraling. Combineer het met een gemêleerde of een lichte steen, zo valt uw huisnummer extra goed op.

Handgemaakt

Onze composiet huisnummers met robuuste betonlook worden in onze werkplaats met de hand gemaakt. Door de toevoeging van verschillende ingrediënten krijgt het zijn diepe donkere kleur met een lichte kleurschakering voor extra diepte. En met de twee onzichtbare bevestigingspennen aan de achterkant en onze bijgeleverde montage instructie, hangt u de nummers gemakkelijk en snel op.

Stijlvol

De zwarte cijfers zijn erg stijlvol en passen door hun neutrale uiterlijk al snel bij uw huis of voordeur. Helemaal mooi is de combinatie met een donkeren voordeur of zwart geverfde kozijnen. Zo springen beiden er nog eens extra uit.

Ruime keuze en groot assortiment

Naast zwart hebben wij uiteraard nog meer kleuren in ons assortiment, want ieder huis heeft zijn eigen karakter. Vind u het zwart mooi, maar past het toch niet helemaal bij de uitstraling van uw huis? Kijk dan eens naar onze witte en grijze huisnummers in dezelfde robuuste gemêleerde stijl. Klaar voor iets anders en een echte blikvanger? We hebben ook huisnummers van cortenstaal voor een doorleefd uitziend effect.

Enthousiast geworden voor een nieuw zwart huisnummer? Klik dan gelijk door naar onze webwinkel. Daar kunt u deze goed vergelijken met alle andere kleuren in ons assortiment. Veel tevreden klanten hebben de foto’s van hun nieuwe huisnummers ook met ons gedeeld. Deze foto’s zijn in onze webwinkel ook te vinden voor het beste zicht op het resultaat dat uw nieuwe huisnummer zal geven. Dat is dus zeker een kijkje waard!