Huisnummers en letters voor de voordeur

Dat ieder huis een huisnummer heeft, is voor iedereen heel vanzelfsprekend. Maar letters bij de voordeur, is iets dat nog niet zo veel voorkomt. Toch is dit een trend die we steeds meer gaan zien. Zo kun u denken aan een huisnummertoevoeging of initialen van de bewoners, maar het komt ook voor dat de complete familienaam opgehangen wordt. En denkt u iets meer out of the box? Dan kan het zomaar zijn dat u bijvoorbeeld de letters V-I-E-R ophangt, zodat deze alsnog gezamenlijk uw huisnummer kunnen vormen.

Materiaal en kleuren

De combinaties zijn eindeloos, zeker gezien wij alle cijfers en letters niet alleen in composiet wit, grijs en antraciet/zwart, maar ook in cortenstaal en rvs aanbieden. Naast de welbekende cijfers hebben huizen steeds vaker een toevoeging. Daarom is het fijn om een kleine letter a,b of zelfs c aan de cijfers toe te voegen. Je kunt ervoor kiezen om deze in dezelfde kleur als je huisnummer te doen, zodat het een mooi geheel wordt. Omdat de toevoeging vaak belangrijk is voor een post- of pakketbezorger, kunt u ook een andere kleur nemen voor de a, b of c. Zo valt uw huisnummertoevoeging veel meer op en krijgt u niet meer zomaar de post van de buren op de deurmat.

Wees creatief!

Heeft u geen huisnummertoevoeging, maar wilt u toch letters bij de voordeur of op de gevel? Naast de kleine letters a,b en c, is het gehele alfabet in hoofdletters bij ons verkrijgbaar! Deze letters kunt u op alle mogelijke manieren toepassen. Laat uw creativiteit de vrije loop en bedenk iets vernieuwends. Zo hebben wij de letters Z-E-S al eens verkocht voor een klant op nummer 6. Dit huisnummer van letters is erg origineel en komt nog niet zo veel voor. Als u liever cijfers wilt, maar toch een combinatie met letters zoekt, denk er dan eens aan om uw initialen of complete achternaamnaam op te hangen.

Neem een kijkje in onze webwinkel voor de mogelijkheden. Heeft u behoefte aan advies? Wij denken graag met u mee om de juiste keuze in kleur en materiaal te maken.