Huisnummer vervangen

Uw huisnummer vervangen is gemakkelijker dan u denkt. Bij We Do Create heeft u een gedoe met ophangen en komen de huisnummers altijd perfect aan uw gevel te hangen. Benieuwd hoe dat kan? Het is heel simpel! In onze webwinkel vindt u niet alleen allerlei soorten huisnummers, maar ook de benodigdheden waarmee u deze naar wens op kunt hangen.

Wat moet u daarvoor doen

Allereerst kiest u natuurlijk het huisnummer uit dat het beste bij uw huis past. Onze huisnummers zijn te verkrijgen in verschillende mooie betonlook kleuren, namelijk wit, grijs, antraciet/zwart en corten. Alsof dat nog niet genoeg keus is, kunt u ook voor de strakke RVS versie gaan. Liever een grote blikvanger op de poort of de garagedeur? Kijk dan eens bij onze extra grote luxe RVS huisnummers.

Uw keuze gemaakt

Controleer dan of u het geschikte boortje voor montage in huis hebt. Dan kunt u doen door bij de downloads van uw gekozen huisnummer de ‘montage instructie’ te downloaden en te controleren of u de juiste boor thuis heeft. Deze besteld u met één klik gemakkelijk mee.

Zelf monteren is gemakkelijk

Binnen 2 tot 4 werkdagen heeft u uw nieuwe huisnummer in huis en is het alleen nog een kwestie van monteren. Dat kunt u gemakkelijk zelf met de bijgeleverde boormal en montage instructies. Deze zijn door ons op maat gemaakt en makkelijk op te volgen. Als u de stappen op de juiste manier volgt, hangt uw huisnummer op de dag van bezorging al bij de voordeur.

Het resultaat

Hopelijk is uw resultaat naar wens! Wij zijn erg nieuwsgierig naar hoe onze huisnummers door heel Nederland hangen en delen graag foto’s van tevreden klanten op onze sociale media.
Stuurt u ook een foto door? Dat kan via het contactformulier op onze website, via de mail info@wedocreate.nl of via onze social media kanalen op @wedocreateproducts.
Deel je liever zelf je resultaat al? Vergeet ons dan niet te taggen!