Huisnummer slecht leesbaar?

Is de pakketbezorger altijd op zoek naar uw huis? Loop uw bezoek weleens uw huis voorbij? Dan is uw huisnummer waarschijnlijk slecht leesbaar. Gelukkig is daar makkelijk iets aan te doen en is er voor ieder huis wel een geschikt huisnummer te vinden.

Dat een huisnummer niet alleen praktisch is, weten wij bij We Do Create maar al te goed. Naast dat een huisnummer goed leesbaar moet zijn voor bezoek, postbode en pakketbezorger, vinden wij het ook belangrijk dat de cijfers passen bij het huis waarop ze wordt bevestigd. Er zijn verschillende manieren om dit te bepalen en daar helpen wij u graag bij.

Kleurbepaling

Ieder huis heeft een andere uitstraling. Dit gaat natuurlijk over de kleur van de steen, maar ook over de vorm van het huis en bijvoorbeeld de kleur van de voordeur. Deze factoren gaan u helpen een geschikt huisnummer te vinden dat perfect bij uw huis past. Heeft uw huis een donkere steen? Denk dan eens aan onze witte cijfers die met hun lichte, bonte uiterlijk goed leesbaar zijn op een donkere achtergrond. Heeft u juist een lichte kleur steen? Dan is het aan te raden om voor een donkerdere kleur als grijs of antractiet/zwart te gaan, zodat uw huisnummer goed leesbaar blijft. Ook kan de kleur van de voordeur ervoor zorgen dat een specifieke kleur goed past.

Mix and match

Met een rode steen of bijvoorbeeld een gestuct of geschilderd huis zijn er weer allerhande nieuwe combinaties te bedenken. Ben u nieuwsgierig naar welke kleur het beste past of juist het mooiste afsteekt bij de kleur van uw huis? Probeer dan eens onze ‘mix and match’-tool! Kies de kleur van uw steen of muur en mix dit met alle kleuren uit ons assortiment. Heeft u een match gevonden? Dan hangt uw nieuwe huisnummer na bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen bij u aan de gevel!