Huisnummer online bestellen

Je nieuwe huisnummer online bestellen gaat nog makkelijker dan je denkt! Veelvoorkomende vragen zijn: ‘Krijg ik online een goed beeld van hoe het nummer er in het echt uitziet?’, ‘Hoe bepaal ik de juiste kleur voor op mijn voorgevel?’ en ‘Is mijn bestelling goed genoeg verpakt, zodat ik deze onbeschadigd thuis krijg?’. Op deze vragen en meer hebben wij natuurlijk een passend antwoord!

De beste keuze maken

Online shoppen wil nog weleens lastig zijn. Hoe ziet het product er in het echt uit en krijg ik wel een goed beeld van het materiaal? De foto’s op onze webshop geven een heel realistisch beeld van hoe de cijfers er in het echt uitzien. Alle foto’s zijn gemaakt in een studio, zodat de kleurschakering heel waarheidsgetrouw is. Dat zorgt ervoor dat u de beste keuze in kleur kunt maken. Uiteraard blijft ons product handgemaakt en zal je bij alle letters en cijfers kleine verschillen zien. Op deze manier is uw huisnummer dus altijd uniek!

‘Mix and Match’

Hoe weet u dan zeker dat de gekozen kleur past bij uw voorgevel of voordeur? Ook daar hebben wij natuurlijk aan gedacht! Met onze ‘Mix and Match’-tool kunt u alle cijfers digitaal op uw voorgevel plaatsen. Kies de juiste kleur steen of stuc en probeer daarop de verschillende kleuren cijfers uit. Zo kunt u het effect van de verschillende kleuren zien in combinatie met de achtergrond.

Veilig thuis

Als de keus gemaakt is, plaatst u de cijfers gemakkelijk in uw winkelwagen. Na plaatsing van de bestelling hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de levering. Wij pakken al onze producten zorgvuldig in met een biologisch verpakkingsmateriaal dat heel geschikt is tegen stoten. Zo is uw pakketje beschermd tegen vallen en stoten. Uw huisnummer is dan binnen 2 tot 4 werkdagen in huis en hangt dus vaak binnen een week al aan de voorgevel.

Zoals u leest, doen wij ons best om u te helpen met het maken van de perfecte keus en zorgen we dat het bestelproces soepel verloopt. Benieuwd geworden naar onze huisnummers? Kijk dan gelijk in ons grote assortiment en wie weet hangt ook uw huisnummer al binnen een week bij de voordeur!